Vil du jobbe i NFF? - Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening
Vil du jobbe i NFF?

Vil du jobbe i NFF?

Vi søker rådgiver i oversettersaker, i et vikariat frem til 30. juni 2018.

16.02.17

En av våre ansatte skal ut i foreldrepermisjon, og det blir derfor ledig et vikariat i NFFs administrasjon frem til 30. juni 2018. Stillingen innebærer utstrakt kontakt med medlemmer og samarbeidspartnere gjennom prosjekter, arrangementer og utvalgsarbeid. Vi søker etter en person med kjennskap til og interesse for bokbransjen. Du må ha relevant utdannelse, fortrinnsvis på masternivå eller tilsvarende, i tillegg til noe saksbehandlererfaring. Du må ha kjennskap til sakprosasjangeren. Omgjengelighet, selvstendighet og løsningsorientering er viktige egenskaper for oss.

Den som blir ansatt skal:

  • Behandle henvendelser om oversettersaker fra medlemmer og ikke-medlemmer.
  • Planlegge og gjennomføre arrangementer for oversettere.
  • Samarbeide med andre organisasjoner, nasjonalt og internasjonalt.
  • Være sekretær for Oversetterutvalget og Det faglitterære fonds stipendkomité for oversettere.
  • Være ansvarlig for søknader om medlemskap og stipend fra oversettere.
  • Utføre andre administrative oppgaver ved behov.

NFFs administrasjon har elleve ansatte, og holder til i fine lokaler i Uranienborgveien 2. Lønn og oppstartsdato etter avtale. De ansatte har fri pensjons- og gruppelivsforsikring. Mer informasjon om NFFs virksomhet finner du på www.nffo.no.

Send søknaden din til Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening, Postboks 172 Bogstadveien, 0323 OSLO, eller på e-post til Roar Svartberg: roar.svartberg@nffo.no innen 28. februar 2017.

Kontakt gjerne NFFs administrasjonssjef Roar Svartberg, 22 12 11 45 / 959 08 484 eller rådgiver for oversettersaker Iris Furu, 22 12 11 42 / 995 57 014 for flere opplysninger om stillingen.​

Menu

===== DATATABLES (SORTING)=====