Aktivitet

Medlemsmøte i Stavanger


Påmeldingsfristen har nå gått ut! Ta kontakt med regionkontakt Ane Sjøbu på ane.sjoebu@tekstsmia.no/ 997 14 103 om du har praktiske spørsmål eller må melde forfall.

Årets medlemsmøte for NFFs medlemmer i
Stavanger finner sted 30. november 2017 Kåkå (Sting Nere) på Valberget.

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag med fotopresentasjon av Marie Smith-Solbakken og Tord F. Paulsen, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Medlemsmøtet finner sted på Kåkå (Sting Nere) torsdag 30. november kl. 18.00 med påfølgende middag.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500. 

Program

Kl. 18.00 Velkommen

Kl. 18.00 Nytt fra NFF ved generalsekretær Tore Slaatta. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45 Foredrag om RÅOLJE

Det er i år 37 år siden Alexander Kielland-ulykken, et mørkt kapittel i landets industrihistorie som fortsatt berører mange mennesker. Marie Smith-Solbakken og Tord F. Paulsen viser bilder og forteller om sitt arbeid med Råoljeprosjektet, som har resultert i to bøker på Hertervig forlag der vi møter noen av de berørte. 

Kl. 19.30 Middag. Lekker tapas fra Café Sting samt kaffe avec.
 

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, meld fra om dette ved påmelding. Feltet for dette heter "annet", og befinner seg på første side i påmeldingen (samme side som personalia).

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFF!

  

Start dato: 30.11.17

Menu