HovedMeny - Arrangement - Kurs - Norsk faglitterær forfatter-og oversetterforening

Kurs

NFF arrangerer sterkt rabatterte kurs for sine medlemmer.

NFF ønsker å gi et godt tilbud om kursing til sine medlemmer, og arrangerer jevnlig kurs i kreativitet og skriveteknikker, kildekritikk, sjangre som for eksempel biografi og essayistikk, muntlig formidling og økonomi for frilansforfattere. Se vår arrangementskalender for fullstendig oversikt over kurs og andre arrangementer - klikk her.

Våre kursholdere er erfarne innen sitt felt og svært etterspurte.

Kursene avholdes hovedsakelig i Uranienborgveien 2 i Oslo og koster mellom 600 og 1.000 kroner, men også resten av landet får besøk av våre kursholdere.

Dersom du melder deg av senere enn syv virkedager før kursstart, vil full deltakeravgift bli belastet. Ved sykdom dokumentert med legeerklæring refunderes beløpet. Hvis det er for få påmeldte forbeholder vi oss retten til å avlyse kurset.

Følg med på kurskalenderen for neste kurs, og husk å melde deg på i god tid! Lenke til påmelding finner du på informasjonssiden til hvert enkelt arrangement.  

OBS: DETTE GJELDER FOR ALLE KURS- OG SEMINARER

Påmeldingen er bindende.
Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs og seminarer med for få påmeldte.

Bekreftelse og kurs- og seminaravgift:
Vi sender skriftlig bekreftelse på plass etter påmeldingsfristens utløp. Sammen med bekreftelsen sender vi giro for innbetaling av kurs- og seminaravgiften. Hvis ikke annet er oppgitt, må beløpet være innbetalt senest 1 uke før kurs-/seminarstart.
Påmeldte deltakere som uteblir uten å ha gitt oss melding om dette senest én uke i forveien, vil normalt ikke få ettergitt/refundert kurs- /seminaravgift. Dette gjelder likevel ikke dem som blir forhindret pga. sykdom og sender inn legeattest.

Reise- og opphold:
Deltakere må selv ordne med og betale reise og opphold.

Menu