Gratis skrivekurs på Lillehammer - Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening
Gratis skrivekurs på Lillehammer

Gratis skrivekurs på Lillehammer

Onsdag 30. mai inviterer Leser søker bok til et halvannen times skrivekurs for alle forfattere som vil skrive enkelt, men godt. Kursleder er forfatter Hilde Hagerup (bildet) sammen med Gro Djupvik i Leser søker bok. Kurset er gratis og arrangeres i forbindelse med Litteraturfestivalen på Lillehammer. Onsdag lanserer foreningen også sin topp 100-liste på Lillehammer.

16.05. 2012

Leser søker bok arrangerer kurs for alle som vi skrive enkelt, men godt. Flesteparten av bøkene som kommer ut i Norge i dag er i form eller språk mer eller mindre utilgjengelige for de som leser i motvind. Enkle grep kan gjøre en bok tilgjengelig for mange nye lesere. Hilde Hagerup har skrevet bøker som vil leses. To av hennes utgivelser er tilrettelagt for lesing for alle, uten at det går utover bokas litterære kvalitet. Hun forteller om hvordan hun arbeider med tekst, innhold og form for at flere skal lese hennes bøker.

Skriv så alle forstår - kurs for forfattere

Påmelding til Guro Djupvik innen fredag 25.mai: gd@lesersokerbok.no.

Kurset er gratis, med begrensede plasser, førstemann til mølla.

Onsdag 30. mai klokka 10.00 – 11.30

Litteraturfestivalen på Lillehammer
First Hotell Breiseth, Jerbanegaten 1-5

Les mer om Leser søker bok ved å klikke her!

De 100 beste!

Det å åpne en bok er som å åpne en dør til en annen verden. Men denne døra kan være blytung for den som sliter med å lese. Derfor lanserer vi 100-lista 2012: De 100 beste lettleste bøkene det norske bokmarkedet har å by på i år. Bøkene er valgt ut på bakgrunn av lesevennlighet og litterær kvalitet. Skal vi anbefale en bok til en som sliter med å lese, må boka være god. Her møter du forfattere som skriver godt, uten å gjøre teksten vanskelig. Forfatterne du vil møte er Hilde Hagerup, Sidsel Mørck, Liv Eirill Evensen, Morten Øen og Aslag Guttormsgaard fra Hurra Torpedo. Alle leser utdrag fra sine bøker.

Programleder: Hanna Bovim Bugge

Litteraturfestivalen på Lillehammer
Bingo’n, Storgata 31
Onsdag 30. mai klokka 14.00
Arrangementet er gratis

 

Menu