Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

april
15.

Debattmøte: Hvor bra er de digitale læremidlene?

Har norske elever og lærere fått den fagfornyelsen de fortjener? Velkommen til strømmet debattmøte om de nye læremidlene.

Nyfagbilde
Redaksjonssjef Ingrid Oos Hove i Gyldendal (f.v.), norskprofessor og forfatter Marte Blikstad-Balas og stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde (H) møtes til debatt om innholdet i Fagfornyelsen 15. april.

Fagfornyelsen i norsk skole skal gi større dybde og bredde, og det meste skjer via skjerm. Nå har vi snart bak oss det første skoleåret med denne reformen. Er ideen om mer læring på skjerm så god som forlagene og styresmaktene tror? Hvordan behandler de nye læremidlene kravet til økt dybdelæring? Hvordan forholder de seg til de nye kompetansemålene og grunnleggende ferdigheter?
Kort sagt: Vil fagfornyelsen gi oss bedre elever og lærere?

Vi tar debatten med stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde (H), professor og lærebokforfatter Marte Blikstad-Balas og redaksjonssjef Ingrid Oos Hove i Gyldendal.
Samtaleleder er forfatter og journalist Lars Aarønæs.
Les flere saker om de digitale læremidlene i fagfornyelsen på vår hjemmeside – nffo.no

Følg sendingen 15 april kl. 09 live her

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.