Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
9.

Feltarbeid for oversettere: Litterær sakprosa i støpeskjeen

NFFO inviterer til nytt kurs for oversettere fredag 9. november! Kursholdere er Hedda Vormeland og Pål H. Aasen, som begge er fag- og skjønnlitterære oversettere.

Collageoversetterkurs
Kursholderne Pål H. Aasen og Hedda Vormeland.

Deltakerne vil få tilsendt et kort tekstutdrag på engelsk de skal jobbe med i forkant av kurset.
Kurset finner sted på Soria Moria kurs- og konferansehotell i Oslo. Den påfølgende helgen arrangerer vi årets oversetterseminar for NFFOs oversettermedlemmer. Vi har en rabattavtale med hotellet for deltakere på kurset som også skal delta på oversetterseminaret, men du må selv booke og betale overnattingen fra fredag til lørdag. Du melder deg på arrangementene enkeltvis.

Oversettermedlemmer i NFFO betaler ingen egenandel for kurset – ikke-medlemmer er også hjertelig velkomne til å delta, det tilkommer da en kursavgift på 500 kroner.

Påmeldingsfristen er 23. oktober.
Klikk her for å melde deg på

Kontakt Iris Furu, rådgiver for oversettersaker i NFFO, hvis du har spørsmål om kurset: Tlf. 22 12 11 42, epost iris.furu@nffo.no.

Velkommen til kurs!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.