Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

september
22.

Forskningsdagene: Kreativitet og skriving

Korleis oppstår idear og kan ein tvinge hjernen sin til å vere kreativ? To forfattarar møtast for å snakke om skriving og forfattarliv – og korleis dei beste ideane har oppstått.

Collageskrivekurs

Hilde Østby er idéhistorikar og har skrive to bøker om m.a. hjerneforsking: Kreativitet. Hjernevitenskapen bak ideene og hvorfor (Cappelen Damm 2020) og Å dykke etter sjøhester. En bok om hukommelse (Cappelen Damm 2016 med Ylva Østby).
Anne Gunn Halvorsen er journalist og har skrive bøkene Livet og korleis leve det. Ei handbok for vaksne (Samlaget 2017) og Stress. Og korleis leve med det (Samlaget 2019). Begge har også skrive skjønnlitterære bøker.

Få gratis billett her!
(NB! Av smittevernhensyn (covid-19) er arrangør ansvarlig for å holde oversikt over hvem som er til stede på arrangement for å kunne bistå kommunen i evt. smittesporing, og har derfor gratisbilletter for registrering. Gratisbilletter til arrangementet slippes 17.09 kl. 09:00).

Arrangementet er gratis og åpent for alle.
MERK: på grunn av smittevernsregler er det begrenset kapasitet og alle som deltar må ha gratis billett. Meir informasjon om billett kjem.

NFFO har fått 45 gratisbilletter, og medlemmer kan gå inn på Litteraturhuset sine nettsider for å bestille billetter der, når det blir satt opp. Arrangementet er ein del av Forskningsdagene, der dei øvrige arrangementene vil bli publisert i løpet av den kommende uka. Alle må ha billett for å komme inn. Dersom en smittesituasjon oppstår skal alle publikummerne kunne kontaktes i ettertid.

Arrangør: Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening i samarbeid med Forskningsdagene. «Hjernen» er årets tema for Forskningsdagene.
Les mer om Forskningsdagene her

Spørsmål? Ta kontakt med Kristine Isaksen, kristine.isaksen@nffo.no / 952 01 698

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.