Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

januar
12.

Seminar i Oslo: Læremiddelforfattere under press

Det er spennende – og usikre – tider i den norske læremiddelbransjen. Velkommen til seminar 12. januar i Oslo, om hvilke utfordringer som venter.

Lan og marit lite
Lan Phuong Le og Marit Ausland fra NFFO inviterer til faglig samling for læremiddelforfattere.

Høsten 2020 innføres Fagfornyelsen med nye læreplaner for alle fag og trinn, og stadig flere kommuner kjøper nettbrett til alle sine elever og ønsker digitale læremidler.

Læremiddelutvalget ønsker å samle læremiddelforfattere til et heldagsseminar hvor vi deler erfaringer og diskuterer situasjonen læremiddelforfattere står i. Vi ønsker å gi nyttige tips om NFFOs stipendordninger, søknadsskriving, bruk av normalkontrakten og inspirere lærebokforfattere som jobber med å skrive gode læreboktekster for barn og unge.

På seminaret kommer vi til å:
- presentere NFFO, og hva utvalget jobber med og er opptatt av
- informere om stipendordningene våre og tips til søknadsskriving
- gi innføring i bruk av normalkontrakten og gjennomgå regler for skatt, selvangivelse og regnskap

Seminaret er gratis og åpent for alle lærebokforfattere. Alt du må gjøre er å gi en kort begrunnelse for hvorfor seminaret er aktuelt for deg. Vi har dessverre ikke mulighet til å dekke reise og opphold.
Påmeldingsfrist er 12. desember.

Fullt program og skjema for påmelding finner du her

Kontakt Lan Phuong Le, sekretær for Læremiddelutvalget, hvis du har spørsmål om seminaret: Tlf. 22 12 11 47, epost lan.le@nffo.no.

Vel møtt til seminar!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.