Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
3.

Medlemsmiddag i Oslo

Velkommen til medlemsmiddag i Oslo 3. november!

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør foredrag av Thomas Hylland Eriksen, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskinger!

Thomas hylland eriksen

Medlemsmiddagen finner sted på Røde Kors Konferansesenter (Hausmanns gate 7, 0186 Oslo)

Påmeldingsfristen er dessverre gått ut. Er du påmeldt, men må melde avbud? Send en e-post til seniorrådgiver Camilla Marie Widholm.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved styreleder Aage Borchgrevink.

Kl. 18.30 Forfatterforedraget av Thomas Hylland Eriksen: Syv meninger med livet.

Hva er meningen med livet? Spørsmålet har vært stilt gang på gang, til alle tider og i alle kulturer. I denne bokens syv kapitler nærmer forfatter Thomas Hylland Eriksen seg spørsmålet, og gir ikke ett, men mange ulike svar.

Thomas Hylland Eriksen er professor i sosialantropologi ved Universitetet i Oslo. Han har et stort faglig og faglitterært forfatterskap, med bøker som tar opp temaer som flerkulturell identitet, globalisering, etnisitet og nasjonalisme. I år er han aktuell med boken Syv meninger med livet (Kagge).

Kl. 19.00 Middag. Rockekokkene står for kveldens måltid med tapas og småkaker til dessert.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.