Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
17.

Medlemsmiddag i Bergen

Tvedt ida l demel foto helge skodvin

Invitasjon til medlemsmiddag i Bergen, onsdag 17.11.

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør foredrag av Ida Lødemel Tvedt, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Medlemsmøtet skal være på Litteraturhuset i Bergen, Østre Skostredet 5 onsdag 17. november kl. 18.00.

Meld deg på innen mandag 3. november i medlemsportalen Mitt medlemskap (tilgang fra Min side).

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500.

Program

Kl. 18.00: Mingling og velkomstglass
Kl. 18.30: Velkommen og nytt fra NFFO ved styreleder Aage Borchgrevink.
Kl. 19.00: Foredrag ved Ida Lødemel Tvedt: Sakprosaens nedslagsfelt.
Med utgangspunkt i eget virke som essayist kommer Ida Lødemel Tvedt for å snakke sakprosaens nedslagsfelt. Hvor går grensene mellom tradisjonell faglitteratur og litterær sakprosa? Hva er egentlig essaytradisjonen og hvilke muligheter, innsikter og virkemidler kan vi hente der, i en eventuell utvidelse av det ganske snevre norske sakprosabegrepet?

Lødemel Tvedt har undervist i kulturkritikk og essayistikk og er til tider journalist i Dag og Tid. Debutboken hennes, Marianegropen, ble veldig godt mottatt da den kom ut i 2019 og har siden den gang fått strålende anmeldelser i Nederland, Tyskland og Sveits.

Kl. 19.30: Middag, med vin til.

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, må du melde fra om det når du melder deg på.

Hjertelig velkommen!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.