Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
15.

Medlemsmiddag i Tønsberg

Marta breen

Invitasjon til medlemsmiddag i Tønsberg mandag 15. november

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør foredrag av Marta Breen , og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Medlemsmøtet skal være på Tollboden, Nedre Langgate 38, 3126 Tønsberg mandag 15. november kl. 18.00.

Meld deg på innen mandag 1. november i medlemsportalen Mitt medlemskap (tilgang fra Min side).

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra, er gebyret kr. 500,-

Program

Kl. 18.00: Velkommen og nytt fra NFFO ved styreleder Aage Borchgrevink.
Kl. 18.30: Foredrag ved forfatter Marta Breen: Å selge norsk likestilling til utlandet. Erfaringer fra arbeidet med boka Patriarkatet faller.
Hva skal til for å selge norsk likestilling til utlandet? Marta Breen har solgt flere bøker om likestilling til utlandet og vet noen av svarene.

Marta Breen (f. 1976 i Larvik) er en en prisbelønnet norsk forfatter og spaltist. Hun har skrevet en rekke bøker om kvinner i kulturlivet, kjønnsroller og feminisme. Med utgangspunkt i kunnskap fra bøkene sine har hun reist rundt og holdt foredrag om likestilling i land som Serbia, Tyskland, England, Russland, Ungarn, Tsjekkia og Brasil. Hun har også turnert i norske videregående skoler og snakket med ungdom om kjønnsroller, kroppspress og porno.

Kl. 19.00: Middag, med vin til.

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, må du melde fra om det når du melder deg på.

Medlemmene må gjerne ta med seg egne bøker til utstilling og presentasjon og eventuelt salg etter middagen.

Hjertelig velkommen!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.