Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
12.

Medlemsmøte i Tromsø

Velkommen til medlemsmøte i Tromsø 12. november! Meld deg på i dag!

Gunnar grytaas

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!
NFFOs generalsekretær Arne Vestbø kommer for å orientere om foreningens arbeid det siste året.

Journalist og forfatter Gunnar Grytås er aktuell med boken Dødsleia og livsnerven: krigsforlis på norskekysten 1940-1945 og holder foredrag basert på den.

Foredraget blir etterfulgt av valg av regionskontakt og middag (tapas og dessertbuffet).

Vi følger med på smittevernreglene fra myndighetene og vil gjøre nødvendige tilpasninger på møtet dersom det behøves.

Påmeldingsfristen er satt til 28. oktober.

Arrangementet er gratis. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestillingen. Meld fra så tidlig som mulig dersom du blir forhindret fra å delta. Om du ikke gir beskjed er gebyret kr 500.

Slik melder du deg på:

  1. Logg deg inn i "søknadsportalen Min side ":https://minside.nffo.no/og klikk på fanen Mitt medlemskap. Som medlem har du automatisk tilgang til medlemsportalen Mitt medlemskap fra Min side.
  2. Inne i medlemsportalen klikker du på fanen Påmelding.
  3. Velg arrangementet du ønsker å delta på ved å klikke på Meld på. Fyll ut påmeldingsskjemaet og avslutt med å klikke på den grønne Meld meg på-knappen.

Usikker på om påmeldingen din ble korrekt registrert? Fortvil ikke! Du vil motta en automatisk påmeldingsbekreftelse på e-post. Du vil også kunne se påmeldingen din under fanen Arrangement .

Vel møtt!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.