Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

oktober
20.

AVLYST: Medlemsmøte: Den nye salgsvirkeligheten

Hvordan foregår samarbeidet mellom forfatter, forlag og bokhandel. Møt Norlis markedssjef Caroline Heitmann, som forteller om dette og om salgstrendene i bokmarkedet.

Kurs
Norlis markedssjef Caroline Heitmann.

De siste årene har mekanismene rundt salg og markedsføring av bøker gjennomgått store endringer, og i dag skjer en større andel av salget før utgivelse. Gjennom Norlis forfattersamarbeid legger Norli til rette for nye samarbeidsmodeller mellom forfatter, forlag og bokhandel. Forfattere som har investert tid og krefter i å bygge opp egne digitale markedskanaler får betalt utover standard royalty for jobben de legger ned i markedsføring og salg, og har mulighet til å vise at boka har potensiale for plass og markedsføring i bokhandelen.

Velkommen til nettmøte med Norlis markedssjef Caroline Heitmann som forteller om salgstrendene i markedet, presenterer Norlis samarbeidskonsept og svarer på spørsmål fra NFFOs medlemmer.

Klikk her for påmelding, under fanen Mitt medlemskap. Møtelenke sendes ut etter fristen er passert.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.