Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

mars
8.

Prosalong i Skien: Kvinnedagen

I år faller 8. mars på en fredag, så gjør deg klar for en ekstra lang og stor markering i Peer Gynt-salen på Ibsenhuset.

Prosalong skien 8. mars

Det er tredje året på rad at Litteraturhuset i Skien samarbeider med 8. mars-komiteen i Grenland og Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening om markeringen av kvinnedagen i Grenland.
Og som vanlig blir det prosalong med søkelyset på aktuell feministisk sakprosa.
Foruten årets prosalong er årets appell ved Silje Sørensen (LO), hovedtalen ved Safia Abdi Haase og den avsluttende konserten av og med den kjente jazzmusikeren Torun Eriksen.

I år er det redaktør Ellen Aanesen og Linn Stalsberg, en av forfatterne bak boka Vi var mange, som tar plass i prosalongen. Boka handler om kvinnene som vokste opp i «husmortida» og startet 70-åras nye kvinnebevegelse i et Norge hvor de fleste kvinner verken hadde utdannelse eller egen økonomi.

8. marskomiteen i Grenland og Litteraturhuset i Skien, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening, lover deg en helaften med mange relevante, spennende og viktige stemmer.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.