Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

september
4.

Prosalong på Svalbard: En god nordmann

For aller første gang: Prosalong på Svalbard!

Svalbard

Det er en første gang for alt, og Longyearbyen litteraturfestival er et godt sted å starte. Festivalen går fra 2. til 6. september – og den 4. september er det duket for Prosalong på restauranten Polfareren. NFFOs regionkontakt i Tromsø, Sylvi Inez Liljegren, møter forfatteren Trine Hamran i samtale om hennes bok En god nordmann – fortellingen om Frode Berg.
Du kan lese programmet for hele festivalen her

Trine Hamran (f.1971) er utdannet sosialantropolog med en mastergrad i journalistikk. Hun har jobbet som journalist for NRK, Finnmarken og Sør-Varanger avis, samt frilans. Det norsk-russiske grenseområdet har lenge vært en del av arbeidsfeltet hennes og i år kom hun ut med En god nordmann – fortellingen om Frode Berg som omhandler Frode Bergs fengsling i Moskva og siktelse for spionasje. Frode Berg er en nær venn av Trine Hamran, og dette gjør henne egnet til å portrettere mannen bak siktelsen og omstendighetene rundt.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.