Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

mai
24.

Prosalong i Tønsberg: Debattmøte om byutvikling

Velkommen til debatt om byutvikling for Tønsberg-regionen med innlederne Ronny Spaans, Iben Brinch Jørgensen og Rainer Stange.

Collagetønsberg600

I samarbeid med foreningen KULT inviterer Prosalong til debattmøte om byutvikling for Tønsberg-regionen med innlederne Ronny Spaans, Iben Brinch Jørgensen og Rainer Stange. Ordstyrer: Arkitekt Thorvald Bernhardt

Innledninger:
Ronny Spaans: «Tønsberg – underjordisk mellomalderby»
Iben Brinch Jørgensen: «Slottsfjelltårnet og Brygga – om visuell kvalitet»
Rainer Stange: «Byrom i Tønsberg»

Ronny Spaans er journalist i Dag og Tid og forfatter av boka Kjøpesenterlandet – planlaus norsk stadutvikling (2017), med omtale og vurdering av norske byer og tettsteder. I boka fikk Røros terningkast 6, mens Tønsberg fikk terningkast 3.

Iben Brinch Jørgensen er førsteamanuensis ved Høgskolen i Sørøst-Norge med doktorgrad om stedsretorikk og byers selvframstilling.

Rainer Stange er landskapsarkitekt, professor 2 ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og har prosjektert større anlegg i Oslo og Vestfold.

KULT er et tidsskrift for kunst, kultur og samfunnsspørsmål, utgitt av Foreningen KULT.
Prosalong er litterære kvelder om aktuell sakprosa arrangert av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.

Velkommen!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.