Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

juni
6.

Velkommmen til tegneserieverksted med Lars Fiske og Espen Holtestaul

Har du en idé til en sakprosategneserie? Bli med på tegneserieverksted med Lars Fiske og Espen Holtestaul 6. juni.

Fiske verksted lite
Illustrasjon: Lars Fiske

Har du en idé til en historisk, politisk eller biografisk sakprosategneserie? Har du et manusutkast eller grovskisser til et prosjekt, men vet ikke helt hvordan du skal gå frem for å få ferdig tegneserien? Trenger du tips eller råd til hvordan du kan formidle historien din i tegneserieform?

Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO) inviterer til arbeidsverksted med tegneserieskaperen Lars Fiske og redaktør og forlegger Espen Holtestaul fra No Comprendo Press. Torsdag 6. juni er datoen for arbeidsverkstedet, som vil være en del av tegneseriefestivalen Oslo Comics Expo 2019.

Deltakernes prosjekter vil bli gjennomgått og diskutert i løpet av verkstedsdagen, og med bakgrunn i utviklingen av sakprosategneserien i de senere år vil Fiske og Holtestaul gi råd og tips om innhold og utgivelse.

Arbeidsverkstedet er gratis og inkluderer lunsj og middag. NFFO dekker også reise og en hotellovernatting for tilreisende, og Oslo Comics Expo inviterer til middag lørdag 8. juni.

Påmelding
Du melder deg på ved å sende e-post til Lars Fiske med en arbeidsprøve/skisse.
Krav til arbeidsprøven: kort om idé/tema og om hvordan du har tenkt å overføre fortellingen til tegneserieform. Minimum fire tegneseriesider som gir et godt inntrykk av ferdig resultat. Vi ønsker oss ferske tegneserieforfattere til dette verkstedet, ikke søkere som er etablerte tegneserieskapere og har flere utgivelser bak seg.

Søknadsfrist er 23. april.
Lars Fiske og Espen Holtestaul vil plukke ut ti heldige deltakere på arbeidsverkstedet og disse får beskjed kort tid etter fristens utløp.

Lars Fiske (f. 1966) er en norsk tegneserieskaper og illustratør. Han har laget alt fra kortere tegneserier til sakprosategneserier om ulike temaer. Fiske mottok Sproingprisen i 2015 for den selvbiografiske tegneserien Automobilfabrikken Fiske, og ble belønnet med Årets tegneserie under Oslo Comic Expo 2017 for den biografiske tegneserien Grosz.

Har du spørsmål til arbeidsprøven, ta kontakt med Lars Fiske: lars@fiske.no
Har du praktiske spørsmål, ta kontakt med Lan Phuong i NFFO: lan.phuong.le@nffo.no

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.