Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

100 000 kroner til beste lærebokidé

Har du en idé til en ny lærebok for høyere ­utdanning? Hvert år deler Universitetsforlaget ut 100.000 kroner til beste lærebokidé.

Universitetsforlaget 30
Fjorårets vinnere var Harald H. Soleng og Eva Hadler Vihovde. De skal sammen skrive lærebok om testing. – Programmering har lange akademiske tradisjoner, samtidig som programvaretesting fremdeles er et ganske nytt fag, sier prismottakerne.

Universitetsforlaget vil stimulere til utvikling av den gode norskspråklige læreboka. Vinnerprosjektet blir kåret av en uavhengig jury og utgitt på Universitetsforlaget, både på papir og digitalt.
Send inn prøvekapittel, prosjektbeskrivelse (innhold, tenkt målgruppe, faglig nivå) og CV til forlaget. Prøvekapitlet kan være kort eller langt, men det bør gi et godt inntrykk av hvordan språk, stil, bruk av eksempler eller andre pedagogiske grep vil prege den ferdige teksten.
Les mer på Universitetsforlagets sider

Søknadsfristen er 21. april 2022.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.