Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Endringer ved Skriveloftet på Litteraturhuset i Oslo

Fra og med 1. desember 2019 vil Litteraturhuset i Oslo begynne å ta betalt for de fleksible plassene på Skriveloftet.

Litteraturhuset i oslo

Bakgrunnen for omorganiseringen er økonomisk begrunnet, men også et ønske om å få bedre kontroll på hvem som faktisk benytter seg av plassene.
Årlig har 500 personer hatt adgangskort til Skriveloftet og dette tallet skal reduseres til 100.

NFFO har full forståelse for at overgangen fra gratistilbud til betaling er drastisk for foreningens medlemmer, og vi har derfor besluttet å gå inn med subsidier.
Som en prøveordning, fra 1. desember 2019 til 31. desember 2020, vil NFFO dekke 50 prosent av husleien til de av foreningens medlemmer som har søkt og fått plass på Skriveloftet.
Det er fortsatt mulig å søke om plass på Skriveloftet. Søknadsskjema og praktisk informasjon vedrørende omleggingen finner dere på Litteraturhusets nettsider.

Litteraturhuset vil fakturere dere direkte, men istedenfor kr. 450,– pr. mnd. vil prisen til NFFO-medlemmene reduseres til kr. 225,– for seks måneders bindingstid, og kr. 375,– pr. mnd. for 2 mnd. bindingstid (opprinnelig kr. 750,–).
Tilbudet om bruk av NFFOs munkecelle og kontor vil fortsatt være gratis for medlemmene.

Ta kontakt med vår rådgiver for medlemssaker, Camilla Marie Widholm, om du har spørsmål: camilla@nffo.no

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.