Full fart for festival

Det ble sakprosafestival i år også – med spredte stoler og høy stemning.

Sak5 lite
Andreas Liebe Delsett (t.v.) intervjuet Erika Fatland og Thomas Hylland Eriksen i programposten "Å reise: Mellom menneskemøter og miljøutfordringer."

Dette har gått som vi kunne håpe på og kanskje enda bedre!
Det sier en fornøyd og sliten festivalsjef Linn Stalsberg, etter at den åttende sakprosafestivalen på Litteraturhuset i Oslo var avviklet lørdag. Åtte arrangement med begrensede antall plasser grunnet smittevern og festivalfølelse som før i korridorene. I tillegg valgte drøyt 1100 mennesker å følge sendingene per strømming på nett.
Takk til alle forfatterne, publikum og alle bidragsytere!

Se bildene til vår festivalfotograf Oda Hveem her:

A2
Geolog og forfatter Henrik Svensen tok med seg publikum rundt på en guidet tur i Slottsparken, for å fortelle om de siste 450 millionene årene der.
A3
Iselin Theien, Ibrahim Mursi og Haboon Hashi utgjorde sammen med Marta Breen panelet i programposten "Mellom lønnet og ulønnet arbeid: Var den norske husmoren en feminist?"
A4
Thomas Hylland Eriksen møter fansen.
A5
Dag O. Hessen samtalte med Anne Sverdrup-Thygeson og Per Espen Stoknes og møteleder Reidar Müller om kampen om fremtiden.
A6
Forfatteren Torgrim Eggen mottok Kulturrådets språkpris under sakprosafestivalen.
A8
Tegneserieskaper Anders Kvammen i samtale med kollega Kristian Krohg-Sørensen om det ørkesløse yrkeslivet.
A9
Erik Martiniussen (t.h.) i samtale med Andrew Kroglund om bakterier.
A10
Kristina Quintano kom med sterke påminnelser om flyktningers virkelighet ved Middelhavet. Hun deltok i en panelsamtale med Guro Sibeko, Mari Jonassen, Rune Berglund Steen – om temaet "Flukt, rasisme og retorikk: Er det rasisme som gjør at vi lar mennesker drukne i Middelhavet?"

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.