Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

NFFO samler hele landet

Fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Nå har flere hundre NFFO-medlemmer avholdt sitt årlige førjulstreff. – Veldig inspirerende møter, sier Arne Vestbø, som har vært omreisende generalsekretær.

Trond2 lite
NFFOs regionkontakter i Trøndelag og Møre og Romsdal, Arve Hjelseth (t.v.) og Hilde Gunn Slettemo, sammen med generalsekretær Arne Vestbø under samlingen på Rockheim i Trondheim. Foto: Sverre Gunnar Haga.

I tillegg til administrasjonen i Oslo er også Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening godt forspent i i mer sentrale strøk, som Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø, Hamar og Lillehammer, Tønsberg og Skien – representert ved våre 16 regionkontakter.

Sammen med Kristine Isaksen og Camilla Marie Widholm ved NFFOs administrasjon i Oslo har disse organisert medlemsmøtene, som finner sted i november hvert år. Årets runde var den første som generalsekretær for Arne Vestbø.
– Regionkontaktene gjør en flott jobb med å arrangere disse samlingene. Jeg har hørt interessante foredrag, hatt inspirerende samtaler med enkeltmedlemmer, og fått flere gode innspill til foreningens arbeid framover, sier Vestbø.
– Selv om mye av det daglige arbeidet vårt naturlig foregår i hovedstaden, er det utrolig viktig at vi legger til rette for at NFFO er en forening for faglitterære forfattere og oversettere over hele landet. E-post og telefon er gode kommunikasjonsmidler, men ingenting slår det å snakke sammen ansikt til ansikt. Jeg er veldig glad for til sammen å ha møtt hundrevis av medlemmer i løpet av de siste ukene.
Men han medgir at det er tøft løp, som får konsekvenser.
– Nå har det blitt flere retters middag med god drikke mange ganger de siste ukene. Og først nå begynner desember. Så jeg vurderer å gå til jobb i tiden framover…, sier han, med glimt i øyet.

Agder
Fra medlemsmøtet i Agder. Foto: Roar Solheim.
Tromsømedlem
Fra medlemsmøtet i Tromsø.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.