Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

NFFOs leilighet i Berlin - søk om plass nå!

Nå kan du være med i trekningen om nye perioder for en uke i Berlin.

Berlin

Trenger du et godt sted for å skrive eller oversette sakprosa? Nå leier vi ut NFFOs leilighet for en ny periode.
NFFOs leilighet i Berlin kan disponeres av alle medlemmer i NFFO, til oversetter- og skrivearbeid, i én uke av gangen. Leiligheten er toroms og ligger i Karl Marx-Allee i bydelen Friedrichshain i Berlin. Det koster 2.000 kroner per uke å leie leiligheten.

Søknadsfristen er satt til 1. mai. Perioden som nå loddes ut er fra og med uke 36 i 2019 til og med uke 9 i 2020.
Etter at fristen har utløpt skrives alle søknadene ut og så trekker vi vinnere. Noen uker er mer populære enn andre, så vennligst oppgi alle ukene i prioritert rekkefølge du har lyst og anledning til å reise (vi regner en uke fra mandag til mandag).

Slik søker du:
Send en epost til camillamarie.widholm@nffo.no merket: “NFFOs leilighet i Berlin” der du oppgir alle ukene innenfor den utlyste tidsperioden du kunne tenke deg å reise (vi regner en uke fra mandag til mandag).

NB! Har du allerede benyttet deg av tilbudet, vil du kun bli tilbudt plass på ventelisten. Dette skyldes den store interessen for leiligheten.

Mer praktisk informasjon, samt bilder av leiligheten finner du her!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.