Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Vil du bo i vår skrivestue på Lesbos?

NFFO disponerer to andeler i forskningssenteret Xristos på Lesbos. Begge andelene er på to uker, og kan benyttes av NFFOs medlemmer. Meld deg på innen 15. februar for å bli med på trekningen.

Lesbos

Xristos er bygget rundt et kapell fra 1500-tallet, som er en del av Limonos-klosteret på den greske øyen Lesbos i Egeerhavet. Limonos-klosteret ble grunnlagt i 1526 av Ignatios Agallianos, og har spilt en svært viktig rolle i Lesbos sin kirkehistorie.
Her er det vi to ganger i året kan tilby skriveopphold til våre forfatter- og oversettermedlemmer.

I 2019 har NFFO blitt tildelt følgende uker:
Periode 1: uke 26–27
Periode 2: uke 28–29

Andelene vil bli fordelt ved loddtrekning. Send oss hvilket alternativ du er interessert i. Hvis begge, send dine ønsker i prioritert rekkefølge til camilla@nffo.no merket LESBOS.
Trekningen er 15. februar!

Xristos Research Centre er bygget rundt kapellet midt i hagen, har syv rom, hvert med 2 senger. Hvert rom har også et lite kjøkken hvor det er mulighet til å lage litt mat. Det er aircondition på rommene.
I tillegg til de syv rommene er det felles bad og dusj, lesesal/ arbeidsrom og en liten kafe hvor det er mulighet til å kjøpe drikke. Det er ikke salg av mat på Xristos, men det er mulighet til å spise på Metoxi for en billig penge (så sant det er folk på Metoxi).
Det er også sittegrupper ute i hagen for de som ønsker å arbeide ute. Stedet ligger tre km fra nærmeste strand, og det er like langt til nærmeste by.

NB: Reisen tur-retur må man betale selv.

For mer informasjon om husværet, klikk her!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.