Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO) er en fagforening for forfattere og oversettere av sakprosa. Foreningen sikrer medlemmenes faglige og økonomiske interesser gjennom forhandlinger om avtaler med offentlige og private institusjoner om vilkår for utgivelse og bruk av sakprosa, om vederlagsordninger mv. NFFO arbeider også for å fremme god faglitteratur, styrke norsk skriftspråk og trygge ytringsfriheten i et internasjonalt perspektiv. Foreningen har nær 5 500 medlemmer. Les mer på www.nffo.no.

Stilling ledig: Generalsekretær i NFFO

Stillingen som generalsekretær i NFFO er ledig. Vi søker en samlende og innsiktsfull leder som kan inspirere og videreutvikle en dyktig administrasjon med 12 kunnskapsrike medarbeidere.

Kandidater må kunne vise til lederfaring med dokumenterte resultater fra relevante bransjer som organisasjoner, offentlig forvaltning, politikk, ledelse av kulturinstitusjoner, media eller akademia.
Det er en forutsetning at vår nye generalsekretær har solid samfunnsforståelse. Det er en fordel om vedkommende har innsikt i kulturbransjen generelt og kunnskap om sakprosa spesielt.

Generalsekretæren må kunne kombinere evne til organisasjonsutvikling med planlegging og daglig drift. Generalsekretæren rapporterer til styret og skal ivareta NFFOs løpende administrasjon, forvaltning og budsjett- og strategiarbeid.

Vår nye generalsekretær har gode strategiske og analytiske ferdigheter, er språklig sterk og kommuniserer godt. Vedkommende må dessuten trives i offentligheten og gjerne ha erfaring fra offentlig debatt.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med dedikerte medarbeidere og høy fagkompetanse.
Lønn etter avtale.

Informasjon om stillingen gis av våre rådgivere hos Hodejegerne AS, Gro Møllerstad, tlf. 915 59 52 eller Dag Strømberg, tlf. 406 46 408.

Gå inn på www.hodejegerne.no. for å legge inn søknad
Søknadsfrist 16.12.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.