Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Hyggelig hus med sjøutsikt og vakker hage til leie på Cabo Huerta utenfor Alicante i Spania

Casa MiraMar har en vakker, opparbeidet hage med basseng, og ligger i rolige omgivelser på en høyde på odden, Cabo Huerta, ca fem km utenfor Alicante sentrum, med nærhet og utsikt til sjøen.

Alicante1.

Lyden av bølgene når opp til huset. Her finner man lett ro og konsentrasjon for skrivearbeid. Det er kun ca 70 m til vannkanten, og samme avstand til strandpromenaden og et vakkert og vernet natur- og friområde med små viker og strender langs klippekysten som gir unike turmuligheter.
Den tre kilometer lange stranden, Playa San Juan, ligger på nordøstsiden av odden. Et lite kjøpesenter med butikker (bl.a. bakere, slaktere, grønnsak- og frukthandler, fiskehandler, bokhandel, optiker, apotek, helsekost, dagligvare m.m.) er om lag 500 m unna. Større supermarkeder ca 1 km unna. Huset inneholder stue med flygel og spiseplass, kjøkken, bad og to doble soverom, hvorav det ene har et skrivebord.
I tillegg er der en separat leilighet med egen inngang med to store senger (samt ekstrasenger) kjøkken og bad. I underetasjen er det garasje og kjøkken til grillplassen med vaskemaskin. Eiendommen er inngjerdet, og det er parkering på gårdsplassen.
Ukeleie i januar/februar kr 4.000, mars kr 5.000, april kr 6.000, mai kr 7.000, juni kr 8.000, juli kr 15.000, august kr 12.000, september kr 6.000-8.000, oktober kr 5.000, november kr 4.000, desember kr 4.000.

Alicante er en pulserende universitetsby med en pittoresk gamleby og et knippe svært gode muséer. Sentrum nås enkelt med buss (ca 12-15 minutter) fra holdeplass ikke langt fra huset, trikk litt lengre unna.

Kontakt: Hilde Mørch, kunsthistorisk@gmail.com, tlf: +47 90164190

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.