Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Italiensk hus med god skriveatmosfære

Mine svigerforeldre ønsker nå, noen uker i året, å leie ut sitt feriehus. Huset ligger i utkanten av den lille byen Proceno, på grensen mellom Lazio og Toscana.

Roma 1

Det er romslig med fem soverom og tre bad, og er av oss brukt både til mindre seminarer og som et skrivested. Huset har en stor hage som egner seg til lek og lange dvelende måltider.

Fine avbrekk kan være kortere bilturer til små pittoreske byer som Sorano, Sovana og Pittigliano eller til de vakre byene Pienza og Orvieto. Muligheten for å sykle, gå eller å bade i Lago de Bolsena ligger en 20 min. biltur unna. Ellers finnes det også et delikat svømmebasseng rett ved huset som er åpent i sommermånedene. Veien er heller ikke lang til San Casciano Bagni med sine varme kilder (SPA). I sommerhalvåret finnes det ulike lokale initiativer som mat- og vindager, konserter og muligheter for riding og kjeramikkurs. Vi hjelper gjerne til med informasjon og med å gjøre evt. avtaler. Prisen for en uke er fra 7.000-10.000 avhengig av tidspunkt, varighet og antall personer.

Ta kontakt med Elisabeth Fransson tel. 95 92 22 05

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.