Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Skrivestue i Nice

En perfekt skrivestue på den franske riviera? Om du ønsker en koselig og stille base i Nice, med kort avstand til flyplass og Nice sentrum vil denne leiligheten tilfredsstille deg.

Skrivestue2

Leilighet er ligger i en rolig og sikret sameie i et trygt nabolag med en flott terasse og utsikt til havet. Leiligheten er moderne og koselig, nylig oppusset og er på arealeffektive 45 m2 med mange funksjonsområder (skriveplasser) og åpent kjøkken som er fullt utstyrt. Den ligger i første etasje med flott utsikt og har en flott terasse/hage (14 m2). Leiligheten har god komfort, blant annet med en kvalitets sovesofa (140×200). Det er også en etasjeseng (80×190) i en alkove som er separert fra stuen. Bredbånd for internett. Du vil være i gangavstand (fra 5 til 10 min) til dagligvarehandel, cafe, bakerier, pizzaria, restaurant, bar, apotek. Transport til flyplass og sentrum i Nice er kort og med gode forbindelser. Buss like utenfor eller ca. 7 min gange fra leiligheten.

Leies ut på ukesbasis eller lengre opphold (egne priser). Prisene på ukesbasis varierer fra EUR 490 til EUR 750. Egen brosjyre kan sendes på forespørsel.

Ta kontakt med Henning Hamre på email: henning.hamre@gmail.com

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.