Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Lei NFFOs leilighet i Berlin

Få tilgang til NFFOs leilighet i Berlin, som lyses ut blant alle medlemmer med frist 1. september og 1. mai.

Berlin

NFFOs leilighet i Berlin kan disponeres av alle medlemmer i NFFO, til oversetter- og skrivearbeid, i én uke av gangen. Leiligheten er toroms og ligger i Karl Marx-Allee i bydelen Friedrichshain i Berlin. Det koster 2.000 kroner per uke å leie leiligheten.

Neste søknadsfrist er satt til 1. mai. Perioden som loddes ut er fra og med uke 36 2019 til og med uke 9 i 2020.

Etter at fristen har utløpt skrives alle søknadene ut og så trekker vi vinnere. Noen uker er mer populære enn andre, så vennligst oppgi alle ukene i prioritert rekkefølge du har lyst og anledning til å reise (vi regner en uke fra mandag til mandag).

Slik søker du:

Send en epost til camillamarie.widholm@nffo.no merket: “NFFOs leilighet i Berlin” der du oppgir alle ukene innenfor den utlyste tidsperioden du kunne tenke deg å reise (vi regner en uke fra mandag til mandag).

NB! Har du allerede benyttet deg av tilbudet, vil du kun bli tilbudt plass på ventelisten. Dette skyldes den enorme interessen for leiligheten.

Se informasjon nederst på denne siden for mer utleieinformasjon.

Berlin2
Fra stua
Berlin4
Fra sove/arbeidsrom

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.