Inviterer NFFs forfattere til kritikerseminaret - Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening
Inviterer NFFs forfattere til kritikerseminaret

Inviterer NFFs forfattere til kritikerseminaret

Norsk kritikerlags seminar for forfattere og kritikere legges til Litteraturfestivalen på Lillehammer 31. mai til 1. juni. For første gang er det anledning for NFFs medlemmer til å søke plass på seminaret!

12.04. 2012

For attende gang inviterer Norsk kritikerlag til seminar under Litteraturfestivalen på Lillehammer og seminaret inngår som en del av programmet ved festivalen, men det er aller første gang at NFFs forfattere inviteres til å delta. Seminaret er støttet av Norsk kulturråd, Den norske Forfatterforening, Norsk Oversetterforening, Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening og Institusjonen Fritt Ord.

For de som får innvilget sin søknad om plass på seminaret blir det meste dekket, og de får i tillegg til seminardeltagelse med et tungt faglig program to overnattinger og en felles middag, mot en egenandel på 350 kroner. Det er få plasser på seminaret og det må søkes om plass. Andre interesserte, som ikke får innvilget en av de eksklusive plassene, kan delta mot en mindre avgift – kr 500 for hele seminaret, kr 100 for enkeltforedrag.

Seminaret er fordelt over to dager torsdag 31. mai og fredag 1. juni: Første dag blir det et seminar om "kritisk kapital" med en paneldebatt med innledning av litteraturprofessor Arne Melberg og med blant annet forfatter Linn Ullmann og kritiker Trond Haugen i panelet. Dag to av seminaret vil blant annet den danske kritikeren Lilian Munk Rösing holde foredrag og den islandske forfatteren Bjarni Bjarnason, forfatter av Mannord, opptre i samtale med oversetter Silje Beite Løken.

Fristen for å søke plass på kritiker- og forfatterseminaret er 25. april. Les hele programmet til seminaret og fyll ut søknadsskjema ved å klikke her: Kritikerseminar på Lillehammer

Send utfylt skjema på e-post til hilde.ostby@nffo.no (merk e-posten "Kritikerseminaret") eller send det per post til Hilde Østby, Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening, PB 172 Bogstadveien, 0323 Oslo. Brev må være poststemplet 25. april for å komme i betraktning.

 

 

I

Menu