Skrivestue i Roma!

Hvordan hadde det vært å sitte i ro og fred å arbeide med tekst i en leilighet i Roma og samtidig bo tett ved alle severdighetene i den evige stad?

Roma

Hvordan hadde du likt å kunne bo slik, at du det ene øyeblikket spaserer midt i Romas hektiske og urbane atmosfære, og i det neste rusler hjem i en stille gate der du kan høre fuglene synge? Dette har du muligheten til nå! På en høyde, rett ved siden av Vatikanet, ligger Monte del Gallo. Romerne kaller området for “Landsbyen” da stedet utgjorde en egen koselig liten husklynge der pavens folk bodde på 1930 tallet. Fra leiligheten min kan du beskue den store kuppelen i Vatikanet fra alle vinduer.

Leiligheten er på 40 m2 og ligger i 3 etasje (toppetasje) i en nydelig bygård øverst i Monte del Gallo. Den består av en liten gang, bad, stue og kjøkken i ett, og et stort soverom. Leiligheten har 4 soveplasser: En dobbelseng og en romslig dobbel sovesofa. Leiligheten ble totalrenovert i 2011 og har fullt utstyrt kjøkken.

I nærmiljøet har du alt fra den lokale baren (med uteservering, varm mat og nydelig kaffe), og nærbutikken med fersk brød, oster, italienske skinker og annet du måtte trenge i det daglige. Restauranter, bakerier, utemarked, vinutsalg, skuterlutleie, apotek, minibank, post og butikker av alle slag, ligger alt sammen innen 6-7 minutters rekkevidde. En perfekt skrivestue som leies ut til spesialpris for NFFs medlemmer!

Google: Finn kode 45911423 for å se bilder av leiligheten.

Ta kontakt med Bjørn Lindstad på bjornlindstad@hotmail.com hvis du er interessert.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.