Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Skrivestuer til leie

Ser du etter et egnet sted i Norge eller utlandet for å skrive eller oversette? Klikk deg videre til mange muligheter!

Kinga cichewicz 508284 unsplash

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Trenger du en skrivestue, eller vil du leie ut din egen? Vi legger ut annonser fra NFFO-medlemmer her på denne siden!
Ta kontakt med post@nffo.no for å få akkurat ditt tilbud eller din forespørsel inn i vår oversikt!

Kontaktinfo til de enkelte utleiestedene, finner du i de respektive annonsene.

Ekkerøy bird cliff panorama march 2018 crop   tormod amundsen © biotope

Trenger du skrivero i 2021?

Har du et forskningsprosjekt, en ide eller en bok som skal produseres og trenger ro og inspirasjon til arbeidet? Vi har kanskje stedet og omgivelser i øst-Finnmark som passer perfekt for det du skal gjennomføre.

Krum2 lite

Skrivestue på Høybråten i Oslo

S1

Skrivestue i Tanumshede i Sverige

Vi leier ut skrivestua vår på idylliske Sannäsberget i Tanumshede, Sverige.

Arpinoby

Skrivestue i Ciceros fødeby sør for Roma

Arpino er en «hilltop» by med 3000 års historie. Oratoren Cicero var herfra og beskriver nøye hjemplassen i en av sine samtaler med Attakus. Kongen av Napoli bodde her om somrene mens han kriget mot Paven, slottet hans ligger på høyden.

Bryggen2

Skriveplass på Bryggen i Bergen

I idylliske lokaler i Bredsgården på Bryggen i Bergen er det ledig skriveplass(er).

Ventura1

Skrivestue i Ventura, California

Olaf og Mona Engvig, NFFO medlemmer, har helt nytt rekkehus, to kilometer fra stranda til leie i Ventura, California sommeren 2019.

Knatten1

Johan Borgens Knatten

Nå kan du leie Johan Borgens legendariske skrivestue Knatten.

Alicante1.

Hyggelig hus med sjøutsikt og vakker hage til leie på Cabo Huerta utenfor Alicante i Spania

Casa MiraMar har en vakker, opparbeidet hage med basseng, og ligger i rolige omgivelser på en høyde på odden, Cabo Huerta, ca fem km utenfor Alicante sentrum, med nærhet og utsikt til sjøen.

Skrivestue røros.

Skrivestue på Røros

Hytta vår egner seg godt for deg som trenger ro for å skrive, men som også vil oppleve pittoreske Røros, kåret som Norges beste kulturkommune for femte år på rad.

Bolteløkka

OSLO for én eller to personer

Sentralt på Bolteløkka, mellom Bislett og Adamstuen, har jeg en 43 kvm bolig som du kan leie for et døgn eller flere, en uke eller en måned.

Koselig skrivestue til leie i Spania

Hus med hage leies ut i Spania for 3000,- kr. pr. uke. Huset er gammelt, autentisk og svært vakkert, med tre soverom (6 senger), to bad, stue og kjøkken.

Dutrupgaard kunstneropphold.

Gør som Piet Hein - lad dig inspirere af omgivelserne på Dutrupgaard

Dutrupgaard tilbyder helt særlige, trygge rammer for fordybelse, ro og inspiration, som eksempelvis Piet Hein har nydt godt af.

Stue 13

Skrivestue ved Dokka

Stue med peis, kjøkken, bad og soveplasser til fire personer leies ut. Peis, gulvvarme, oppvaskmaskin, internett og skrivero.

Sofiehuset

Skrivestue i Lofoten

Vi har ei skrivestue/feriehus i Stamsund som vi leier ut når vi ikke selv bruker den. Huset har fire soverom og et arbeidsrom med tilrettelagte arbeidsplasser.

Skrivestue2

Skrivestue i Nice

En perfekt skrivestue på den franske riviera? Om du ønsker en koselig og stille base i Nice, med kort avstand til flyplass og Nice sentrum vil denne leiligheten tilfredsstille deg.

Skrivestue antibes

To-roms i Antibes

Nesten ny 2-roms leilighet på 45 m2 i stille strøk i utkanten av Antibes leies ut inntil 4 mnd. i perioden 1.12.14-14.3.15.

Stokke nedre

Ypperlig skrivested ved Mjøsa

På gården Stokke Nedre driver vi et familieprosjekt med blant annet gårdsturisme i fredelige og naturskjønne omgivelser ved Mjøsa. I tillegg til gårdsturismen og tradisjonelt skog- og landbruk har vi kulturaktiviteter som bokaftener, konserter, malekurs samt teater. Vi er en aktiv deltager i Barnebokdagene i Gjøvik i samarbeid med blant annet Gjøvik Bibliotek og andre kulturaktører i området. Og det skrives på gården.

Skrivestue oslo.

Skrivestue for flere skribenter i Oslo

Jeg har en 2-roms leilighet som jeg tenker at kunne egne seg godt til skrivestue for én, to eller flere på deltid. Beliggenhet på Bjerke, med bussholdeplass og T-bane ca 5 minutter unna. Bussen bruker 10-15 min. til sentrum.

Buenos aires

Leilighet i Buenos Aires til leie

En kollega av meg leier ut sin flotte leilighet i Buenos Aires til en forfatter eller andre som ønsker et sted for å arbeide hjemmefra i en periode.

Roma

Skrivestue i Roma!

Hvordan hadde det vært å sitte i ro og fred å arbeide med tekst i en leilighet i Roma og samtidig bo tett ved alle severdighetene i den evige stad?

Lyngør

Bolig på Lyngør søker kunstner!

Er du forfatter, billedkunstner, musiker, fotograf eller tilsvarende så har vi boligen for deg.

Lyngørhytte

Skrivestue/hytte på Lyngør

Rett ved vannet på Gjesøya – hytte og stor tomt med brygge og skjermet bukt med sandstrand og spennende kupert turterreng i urskog.

Berlin

Stille skrivestue i Berlin

NFF-medlem leier ut sin unike skrivestue midt i Berlin fra 6. oktober 2018 for perioder på
minimum tre måneder. Leien er NOK 9 000 per måned.

Roma 1

Italiensk hus med god skriveatmosfære

Mine svigerforeldre ønsker nå, noen uker i året, å leie ut sitt feriehus. Huset ligger i utkanten av den lille byen Proceno, på grensen mellom Lazio og Toscana.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.