Skrivestuer til leie

Ser du etter et egnet sted i Norge eller utlandet for å skrive eller oversette? Klikk deg videre til mange muligheter!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Trenger du en skrivestue, eller vil du leie ut din egen? Vi legger ut annonser fra NFFO-medlemmer her på denne siden!
Ta kontakt med post@nffo.no for å få akkurat ditt tilbud eller din forespørsel inn i vår oversikt!

Kontaktinfo til de enkelte utleiestedene, finner du i de respektive annonsene.

Image4

Skrivestue i Berlin

NFFO-medlem leier ut sin skrivestue i Berlin til andre NFFO-medlemmer.

Hus1

Skrivestue på Bømlo

Har du lyst å bo tett ved sjøen for å finne inspirasjon og ro når du skal skrive? Vi har et hus fra 1912 som vi gjerne leier ut til interesserte forfattere.

Ekkerøy bird cliff panorama march 2018 crop   tormod amundsen © biotope

Trenger du skrivero?

Har du et forskningsprosjekt, en ide eller en bok som skal produseres og trenger ro og inspirasjon til arbeidet? Vi har kanskje stedet og omgivelser i øst-Finnmark som passer perfekt for det du skal gjennomføre.

Arpinoby

Skrivestue i Ciceros fødeby sør for Roma

Arpino er en «hilltop» by med 3000 års historie. Oratoren Cicero var herfra og beskriver nøye hjemplassen i en av sine samtaler med Attakus. Kongen av Napoli bodde her om somrene mens han kriget mot Paven, slottet hans ligger på høyden.

Skrivestue røros.

Skrivestue på Røros

Hytta vår egner seg godt for deg som trenger ro for å skrive, men som også vil oppleve pittoreske Røros, kåret som Norges beste kulturkommune for femte år på rad.

Bolteløkka

OSLO for én eller to personer

Sentralt på Bolteløkka, mellom Bislett og Adamstuen, har jeg en 43 kvm bolig som du kan leie for et døgn eller flere, en uke eller en måned.

Dutrupgaard kunstneropphold.

Gør som Piet Hein - lad dig inspirere af omgivelserne på Dutrupgaard

Dutrupgaard tilbyder helt særlige, trygge rammer for fordybelse, ro og inspiration, som eksempelvis Piet Hein har nydt godt af.

Stue 13

Skrivestue ved Dokka

Stue med peis, kjøkken, bad og soveplasser til fire personer leies ut. Peis, gulvvarme, oppvaskmaskin, internett og skrivero.

Sofiehuset

Skrivestue i Lofoten

Vi har ei skrivestue/feriehus i Stamsund som vi leier ut når vi ikke selv bruker den. Huset har fire soverom og et arbeidsrom med tilrettelagte arbeidsplasser.

Stokke nedre

Ypperlig skrivested ved Mjøsa

På gården Stokke Nedre driver vi et familieprosjekt med blant annet gårdsturisme i fredelige og naturskjønne omgivelser ved Mjøsa. I tillegg til gårdsturismen og tradisjonelt skog- og landbruk har vi kulturaktiviteter som bokaftener, konserter, malekurs samt teater. Vi er en aktiv deltager i Barnebokdagene i Gjøvik i samarbeid med blant annet Gjøvik Bibliotek og andre kulturaktører i området. Og det skrives på gården.

Skrivestue oslo.

Skrivestue for flere skribenter i Oslo

Jeg har en 2-roms leilighet som jeg tenker at kunne egne seg godt til skrivestue for én, to eller flere på deltid. Beliggenhet på Bjerke, med bussholdeplass og T-bane ca 5 minutter unna. Bussen bruker 10-15 min. til sentrum.

Buenos aires

Leilighet i Buenos Aires til leie

En kollega av meg leier ut sin flotte leilighet i Buenos Aires til en forfatter eller andre som ønsker et sted for å arbeide hjemmefra i en periode.

Roma

Skrivestue i Roma!

Hvordan hadde det vært å sitte i ro og fred å arbeide med tekst i en leilighet i Roma og samtidig bo tett ved alle severdighetene i den evige stad?

Berlin

Stille skrivestue i Berlin

NFF-medlem leier ut sin unike skrivestue midt i Berlin fra 6. oktober 2018 for perioder på
minimum tre måneder. Leien er NOK 9 000 per måned.

Ventura1

Skrivestue i Ventura, California

Olaf og Mona Engvig, NFFO medlemmer, har et nytt rekkehus, to kilometer fra stranda til leie i Ventura, California.

20230226 145920

Skrivestue i Kristiandsand

Flott leilighet i Posebyen i Kristiansand.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.