Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Skrivestue i Ventura, California

Olaf og Mona Engvig, NFFO medlemmer, har helt nytt rekkehus, to kilometer fra stranda til leie i Ventura, California sommeren 2019.

Ventura1
Det nye rekkehuset ligger på enden av en rekke med 6 boliger, og har grunnflate på 160 kvadratmeter.

Boligen ligger på enden av en rekke med 6 boliger, og har grunnflate på 160 kvm. Huset har tre soverom samt sovesofa på loftsstua. Det er 2 ½ bad. Kjøkken, spisestue og stue ligger i ett i 1. etasje. I tillegg er det to intime terrasser. Foran huset er det en koselig park, og bak er det en olivenlund og fin utsikt. Det er eget lite kontor også.
Nydelige Ventura har ca. 100 000 innbyggere, og ligger mellom Malibu og Santa Barbara. Småbyen er en sikker, koselig, tradisjonell California “beach surfer town” med en gammeldags hovedgate med flotte strender, museer og mange ting å gjøre. Klimaet er ypperlig med mellom 20 og 30 varmegrader året rundt og en lett, behagelig bris. Det tar oss bare 35 minutter å kjøre til Santa Barbara, Malibu eller Thousand Oaks. Romantiske Ojai er bare 15 minutter unna. Det er lett å komme til og fra LAX. Det tar omlag 90 minutter med vanlig trafikk. Det går tog opp og ned Californiakysten som stopper bare fem minutters kjøring unna huset.

I tillegg har vi en romantisk liten hytte 90 minutter unna, oppe i fjellet på 1700 meter men med masse skog rundt. Skoggrensen er høyere her i varmen! Det er mulig å kombinere leie av huset og hytta.
Minste leietid av huset er 7 dager. Det lengste er 5 uker. Vi er fremdeles fleksible rundt når på sommeren 2019 vi er ute av huset, så si fra så snart som mulig så vi kan koordinere. Vi ser for oss et vindu fra 1. juni til 1. august. Prisen per døgn er 1900 kr. for opptil 8 personer, og det inkluderer alt man trenger, inkl. sengetøy, håndklær osv. Huset vaskes av profesjonelle mellom hver leietaker, og det er inkludert i leien. Brukes den doble sovesofaen kan 8 personer dele boligen. Vi har også babyseng og babystol.
Norwegian flyr direkte fra Oslo til Los Angeles Airport (LAX). Vi har fløyet med dem i mange år og har hatt maksimum 1 t. forsinkelse. De har ofte tilbud på høsten som omfatter neste sommer.

Vennligst kontakt Mona Engvig på monaengvig@earthlink.net så snart som mulig hvis dette er av interesse.
Det nye rekkehuset ligger på enden av en rekke med 6 boliger, og har grunnflate på 160 kvadratmeter.

Ventura2
Vi bor omlag 2km fra stranda
Ventura3
Havna med båter, restauranter og aktiviteter er også nære ved

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.