Ypperlig skrivested ved Mjøsa

På gården Stokke Nedre driver vi et familieprosjekt med blant annet gårdsturisme i fredelige og naturskjønne omgivelser ved Mjøsa. I tillegg til gårdsturismen og tradisjonelt skog- og landbruk har vi kulturaktiviteter som bokaftener, konserter, malekurs samt teater. Vi er en aktiv deltager i Barnebokdagene i Gjøvik i samarbeid med blant annet Gjøvik Bibliotek og andre kulturaktører i området. Og det skrives på gården.

Stokke nedre

Gården ligger 10 minutters kjøring fra Gjøvik, og 30 minutters fra både Hamar og Lillehammer. Turen fra Oslo tar ganske nøyaktig to timer, enten den går med bil eller tog. Bussforbindelsen med Gjøvik er god!

Vi har til sammen 10 gjesterom med 19 sengeplasser. I det trivelige stabburet er det 5 gjesterom og 5 i hovedbygningen. På stabburet har hvert rom eget bad, og det er et hyggelig oppholdsrom og et lite kjøkken. I hovedbygningen deler rommene på tre moderne bad.

Mer om oss på Stokke Nedre finner du ved å klikke her og Facebooksiden Stokke Nedre.

Er du interessert i noen eller mange skrivedager på gården eller litt rekreasjon der, kan du ta kontakt med Mina på 93 86 30 59 eller post@Stokkenedre.no eller du kan kontakte NFFO-medlem Trond Vernegg på 98 29 45 98 eller tvernegg@hotmail.com, og han formidler kontakt.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.