juni
13.

NFFOs debutantseminar

I forkant av sommerfesten har Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO) gleden av å invitere deg som har debutert med sakprosabok de siste tre årene til vårt årlige debutantseminar. Bli med for å treffe andre skrivende mennesker i etableringsfasen og få faglig påfyll!

I forgrunnen en oppslått perm med pen på et bord, uklart i bakgrunnen, en foredragsholder foran en stor skjerm.
Foto: Ilja Hendel

Som debutant har du allerede vært gjennom prosessen med å skrive den første boka. Og kanskje er du allerede i gang med andreboka? Gjennom debutantseminaret vil vi gi deg inspirasjon og tips til hvordan du kan skaffe formidlingsoppdrag og hvordan du kan gå i gang med den neste boka. NFFO vil også informere om hva vi som organisasjon kan gjøre for deg og stipendsøkemuligheter, slik at du lykkes som faglitterær forfatter.

Seminaret er gratis, og åpent for alle som har debutert som faglitterær forfatter siste tre år og ikke deltatt på debutantseminaret tidligere. Etter seminaret har vi gleden til å invitere alle deltakerne på NFFOs store hagefest.

Klikk her for å melde deg på!

Program:
Servering: Kaffe og vann.
Kl. 13:30 Hvordan skaffe oppdrag på boken din ved geolog og forfatter Reidar Müller. Siste bok: Norge – landet vårt gjennom tre milliarder år, 60 steder – 60 fortellinger om norsk natur (Kagge, 2023).

Kl. 14:15 Hva gjør NFFO for forfatterne og hvordan skaffe penger til skriving? (Stipendsøking og vederlagskrav) ved styreleder i NFFO, Aage Borchgrevink.

Kl. 14:30-14:45 Pause

Kl. 14:45-15:30 Andreboka ved forlegger i J.M. Stenersens Forlag (Kagge), Cathrine Sandnes. Hvordan komme på bokideer. Hvilket innsalg kjøper redaktøren og hvilke tema er viktige nå?

Kl. 15:30 Førdrink sammen med nye NFFO-medlemmer i hagen.

Kl. 16:00-20:00 Hagefest for NFFO-medlemmer og du er invitert! Servering: varm mat og drikke. Mulig å kjøpe mer drikke i baren.

Seminaret er gratis og vil ikke bli strømmet. NFFO har dessverre ikke mulighet for å tilby reisestøtte. Spørsmål? Ta kontakt med Kristine Isaksen, tlf. 952 01 968.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.