Lærer og studenter sitter ved pulter, de følger med og tar notater.

Søk opptak på NFFOs forfatterskole!

12. mai 2023

Til høsten starter en ny runde med NFFOs forfatterskole med Bjørn Arild Ersland. Dette er en del av NFFOs storsatsing på sakprosa for barn og unge. Vil du bli en av 12 utvalgte elever?
Søk innen 1. august!

Portrett av Idunn Heldal Haugen

Minneord til Idunn Heldal Haugen

31. mai 2023

NFFOs styreleder fra 1988 til 1990, Idunn Heldal Haugen, har gått bort. NFFs medstifter og første leder, Bjørn Bjørnsen og tidligere generalsekretær, Trond Andreassen, har skrevet minneord til henne.

Gutt som sitter ved et rødt bord i et bibliotek og leser.

NFFOs innspill til en ny leselyststrategi

30. mai 2023

NFFO er glad for at Kultur- og likestillingsdepartementet og Kunnskapsdepartementet i fellesskap setter i gang arbeidet med en leselyststrategi, som skal skape en kultur for lesing hos alle deler av befolkningen.

Kollasj med bilder av Elisabeth Moseng og Ragnhild Holmås

Første bøker ut fra NFFOs forfatterskole

4. mai 2023

Ragnhild Holmås og Elisabeth Moseng var elever ved NFFOs forfatterskole, med sakprosa for barn og unge som tema. Nå debuterer de i sjangeren med ferske bøker.

Bildekollasj av Ina Maria Finnerud og Arne Vestbø

Studenter og forfattere sier ja til fastpris

26. april 2023

I et svar til et innlegg fra Forleggerforeningen er NFFO og Norsk Studentorganisasjon samstemte: Forleggerforeningens argumentasjon svikter. Alle typer akademiske bøker må inkluderes i lovens virkeområde.

20220830 nffo finnmark 111012 asta balto hr (1)2

Les NFFOs reisemagasin fra Finnmark og Troms på nett

25. april 2023

NFFO har nesten 5000 medlemmer over hele Norge. Møt noen av dem i det andre av våre reisemagasin “Bulletin – på veien”. Denne gangen kan du møte forfattere og oversettere fra Finnmark og Troms.
Les hele magasinet her!

Img 7765

Ja til KI-pause

14. april 2023

– Kunstig intelligens (KI) gjør opphavsrettigheter viktigere og mer verdifulle enn noen gang. Men nå må myndighetene komme på banen og regulere teknologien, skriver Eystein Hanssen og Arne Vestbø. De støtter derfor oppropet fra internasjonale forskere om at utviklingen må settes på pause.

Medlemskort på mobil

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Få medlemsbevis på SMS

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.