Kollasj av tre bilde: en kvinne med rød kjole på en scene, en kvinnelig lærer som holder en lærebok i den ene hånden og skriver på tavla med den andre og en mannlig foreleser i et auditorium.

Bli medlem!

Som medlem i en av verdens største forfatter- og oversetterforeninger har du rett til gratis juridisk bistand, hjelp i spørsmål om kontrakter og en rekke tilbud om faglig utvikling som forfatter eller oversetter.

I tillegg vil du bli del av et skrivende fellesskap med kolleger fra alle samfunnsområder, mange med samme opplevelser, erfaringer og utfordringer som deg.

Bli med på laget!

Jente som blar i en stor bok med illustrasjoner.

Suksess for den individuelle vederlagsordningen

19. februar 2024

Godkjenning av individuell vederlagsordning er en av sakene som skal behandles på NFFOs årsmøte 9. mars. Fjorårets årsmøte gav NFFOs styre i oppdrag å innføre en prøveordning for 2023, og vurderingen er at ordningen har fungert godt etter hensikten.

Skilt med NFFOs logo og fulle navnetrekk: Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

NFFO har trukket seg som medarrangør

15. februar 2024

NFFO har trukket seg som medarrangør fra et arrangement på Litterahuset i Skien grunnet usikkerhet knyttet til deltakelsen fra professor Glenn Diesen ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Ni voksne mennesker står oppstilt foran glassvegg utendørs i bymiljø. De er formelt kledd.

NFFOs vervekampanje starter nå - bli med!

9. februar 2024

Har du kolleger eller venner som skriver eller oversetter faglitteratur? Nå kan du verve dem alle og bli belønnet med fine premier, lyder oppfordringen fra NFFOs styre (bildet).

Kollasj av tre mennesker: Til venstre en eldre mann menn kort hår og skjegg i grønn anorak i polart landskap, i midten en yngre mann med mørkt hår, svart t-skjorte, kikkert rundt halsen med løvverk i bakgrunnen, til høyre en kvinne i trettiårene med langt brunt hår og gulgrønn strikkegenser, i bakgrunnen hav.

Tre nye NFFO-ere klare for skriveopphold på Svalbard

13. januar 2024

NFFO og Artica Svalbard har tildelt tre forfattere et skriveopphold på Svalbard i 2024. Roald Berg, Endre Harvold Kvangraven og Ellen Viste tar med seg sin unike ekspertise for å utforske temaer som polarhistorie, ornitologi og klimaforskning.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.