april
3.

AVLYST!

Har du lyst til å lage en sakprosategneserie? Bli med på tegneserieverksted med Lene Ask og Tore Strand Olsen 3. april.

Lene ask
Illustrasjon: Lene Ask

Ønsker du å lage en historisk, journalistisk, politisk eller biografisk tegneserie? Sammen med Oslo Comics Expo ønsker Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO) å gi ferske tegneserieskapere muligheten til å få tips og råd fra erfarne tegneserieforfattere.

Vi inviterer derfor til arbeidsverksted med tegneserieskaperne Lene Ask og Tore Strand Olsen.
Gjennom tegneserieverkstedet vil du kunne få innspill til hvordan du kan formidle ideene dine i tegneserieform. Deltakernes skisser vil bli gjennomgått og diskutert i løpet av verkstedsdagen. I tillegg kommer NFFO til å være tilstede for å informere om sine stipender og du vil få tips til hvordan du skriver gode stipendsøknader.

Arbeidsverkstedet er gratis og inkluderer lunsj og middag. NFFO dekker også reise og en hotellovernatting for tilreisende til arbeidsverkstedet.
I tillegg inviteres deltakerne til fagdag på Grafill i R21 11. juni under årets Oslo Comics Expo. Her vil du få muligheten til å stille ut serien du har jobbet med, og du vil få sjansen til å møte andre i tegneseriemiljøet.

Om påmeldingen

Du velger selv tema for serien du vil jobbe med, så lenge det er sakprosa/faglitteratur.
Påmeldingen kan bestå av enten et manus eller en prosjektbeskrivelse:

Manus
Et tegneseriemanus på minst 5 sider, enten i skisseform eller skrevet form med bildebeskrivelser og tekst. Det kan være enten en enkeltstående serie eller del av et større planlagt verk.
Prosjektbeskrivelse
En kort beskrivelse av temaet du ønsker å jobbe med, og hvordan du tenker å formidle temaet i tegneserieform. Legg gjerne ved skisser eller relevant bildemateriale.

Påmelding
Du melder deg på ved å sende e-post til Lan Phuong Le: lan.phuong.le@nffo.no
Legg gjerne ved eksempler på tidligere tegneserier, link til nettside eller lignende.

Søknadsfrist er 13. mars.

Lene Ask og Tore Strand Olsen vil plukke ut åtte heldige deltakere som får være med på arbeidsverkstedet og disse får beskjed kort tid etter fristens utløp.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Lan i NFFO.

Kurset varer fra kl 12-18.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.