Live fra Arendal: Hvordan sikrer vi at elevene får de beste læremidlene?

Hvordan står det egentlig til med læremidler i den norske skolen? Er de så oppdaterte som vi skulle ønske. Vi tar debatten i Arendal – følg sendingen live her!

Img 5464 (2)

Det er to år siden nye læreplaner ble innført i norske klasserom. Vi har ennå ikke klart å forsyne alle elever med oppdaterte læremidler, og mye tyder på at snart 20 år gamle bøker fra forrige reform, ulovlige kopier fra nye læreverk, gratis digitale ressurser og tilfeldige greier fra internett utgjør elevenes læremidler mange steder. Hvordan havnet vi her? Og er det egentlig så farlig?

I panelet sitter statssekretær i Kunnskapsdepartementet, Halvard Hølleland, Kristin Holm Jensen, avdelingsdirektør for oppvekst kultur og utdanning i KS – kommunesektorens organisasjon, Bente Franck-Sætervoll, direktør Utdanning i Aschehoug forlag og Aslak Berntsen Husby, leder i Elevorganisasjonen.

Debatten ledes av kommentator Eva Nordlund fra Nationen.

Følg sendingen her:

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.