Publikumsrekord i Trondheim!

Det ble ny publikumsrekord for sakprosafestivalen Basta i Trondheim i helga.

Basta lordag omensomhet berre6123 lite

– Det ble en flott festivaldag i Trondheim med masse folk og skikkelig kok i lokalene, sier festivalsjef Ola Tønset.
I år gjestet 845 publikummere festivalen, mot 769 i fjor, som den gang var rekord.
– Virket som om både publikum og forfatterne koste seg. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på samtalene og foredragene. Både tårer og latterkuler er observert. Kvelden endte med svingdans på Sellanraa. Bedre kan det ikke bli en lørdag i november., sier han.

– Det var givende å få være med på Bast. Opplegget var oversiktlig i med parallelle programløp i to saler som lå nær hverandre, sier Kristine Isaksen, formidlingsansvarlig i NFFO.
– Det var masse folk og munter stemning. Også i Trondheim ser vi at festivalen trekker et yngre publikum enn andre NFFO-arrangementer. Festivalen er god på lokalt fokus, og jeg lærte mye om byen blant annen gjennom en guidet skulpturvandring i sentrum og samtalen «Da metoo kom til Trøndelag». I år la vi for første gang medlemsmøtet til samme dag som festivalen i håp om at medlemmene skulle forsyne seg av faglig påfyll på dagtid og annet påfyll på kveldstid. Vi får evaluere nå og se om det fungerte etter hensikten. Festivalen var helt gratis for medlemmer, og vi håper mange setter pris på den og benyttet seg av medlemsfordelen, sier Isaksen.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.