Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
27.

Medlemsmøte i Bodø

Velkommen til medlemsmøte i Bodø!

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av Bjørn Tore Pedersen, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger! Medlemsmøtet finner sted i Vengen Skafferi på Jektefartsmuseet onsdag 27. november, med påfølgende middag i Skafferiet. Etter møtet og før middagen serveres blir det omvisning i Jektehallen, med Jektefartsmuseet som vertskap.

Collagebodø

Påmeldingsfristen er nå utløpt.

Ta kontakt med regionkontakt Bjørn Tore Pedersen bjorn.tore.pedersen@nrk.no /mobil: 911 37 879 om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved generalsekretær Arne Vestbø. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45 Bjørn Tore Pedersen er forfatter og journalist. Han er aktuell med sin niende sakprosabok, «Jekta – Eventyrets farkost» (Museumsforlaget), og holder foredrag basert på det omfattende researcharbeidet som ligger bak både tekst og de mange illustrasjonene i boka.

Kl. 20.00 Middag med aperitiff, tre retter med vin til, samt kaffe avec.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.