Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

oktober
31.

Medlemsmøte i Oslo

Årets medlemsmøte for NFFOs medlemmer i Oslo og Akershus finner sted 31. oktober i Uranienborgveien 2, i storsalen i 2. etg.

308 20180605110543856052

Arrangementet er nå fulltegnet! På grunn av brannforskrifter er det dessverre begrenset med plasser, og vi har ikke mulighet til å inkludere etternølere. Ønsker du å stå på venteliste i tilfelle noen trekker seg? Send en e-post til camilla@nffo.no

Dersom du må melde forfall, send en e-post til camilla@nffo.no eller ring 22 12 11 43. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500. Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting.

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av arbeidende styreleder Geir Hønneland og forfatter Reidar Müller, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Medlemsmøtet finner sted i Uranienborgveien 2, med påfølgende middag.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved arbeidende styreleder Geir Hønneland.

Kl. 18.30 Foredrag ved forfatter Reidar Müller: “Historier om skog – og den besværlige trangen til å spore ulv i Oslomarka”.

Müller er aktuell med boka Skogens historie og den besværlige trangen til å spore ulv (Aschehoug) i høst. I den utforsker han skogens historie, dens planter og dyr, og dens plass i menneskenes forestillingsverden. I boka lærer også forfatteren å spore ulv av erfarne skogsfolk, og hos ham blir fascinasjonen til en besettelse.

Reidar Müller (f. 1971) har en doktorgrad i geologi og er tilknyttet Universitetet i Oslo som forsker. I tillegg er han utdannet journalist og har skrevet jevnlig om naturvitenskap i Aftenposten. Han er dessuten leder av Frilans- og formidlingsutvalget til NFFO.

Collagemedlemoslo

Kl. 19.15 Middag. Asiatisk tapas med vin til, dessert og kaffe avec.

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, meld fra om dette ved påmelding.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.