Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
7.

Medlemsmøte i Oslo

Velkommen til medlemsmøte i Oslo!

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av forfatter Jessica Lönn-Stensrud, møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Oslo

Påmeldingsfristen er nå utløpt.

På grunn av brannforskrifter er det dessverre begrenset med plasser, og vi har ikke mulighet til å inkludere etternølere. Ønsker du å stå på venteliste i tilfelle noen trekker seg? Send en e-post til camilla@nffo.no

Dersom du må melde forfall, send en e-post til camilla@nffo.no Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500. Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved generalsekretær Arne Vestbø.

Kl. 18.30 Forfatterforedraget av Jessica Lönn-Stensrud: «Bakterier. Dine viktigste venner».

Hittil har forskerne konsentrert seg om den ene prosenten farlige bakteriene som truer menneskenes liv og helse. Men blant de resterende 99 prosentene er det hjelpsomme, livsviktige og fascinerende bakterier som lever på oss og i oss. For ikke å nevne de bakteriene som lager mat og drikke til oss. Flere av de gode smakene medlemmene skal nyte denne kvelden kan vi takke bakteriene for.

Jessica Lönn-Stensrud har doktorgrad i mikrobiologi, mastergrad i pedagogikk og i biokjemi. Hun jobber som forsker og førstebibliotekar ved Realfagsbiblioteket på Universitetet i Oslo. I år er hun aktuell med boka Vi må snakke om bakterier. Dine viktigste venner (Kagge).

Kl. 19.15 Middag. Rockekokkene står for kveldens måltid med asiatisk tapas og pannacotta til dessert.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.