Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
13.

Medlemsmøte i Skien

Årets medlemsmøte for NFFOs medlemmer i region Telemark/Vestfold finner sted 13. november på restauranten Henrik & Kompani på Ibsenhuset i Skien.

Bitjungle

Påmeldingsfristen er nå utløpt.

Ta kontakt med regionkontakt Merete Franz, post@franz.no / 974 048 33, om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall.

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør foredrag ved styreleder Geir Hønneland og spennende samtale mellom den kragerøbaserte forfatteren Simen Tveitereid og Bjørn Rudborg. Møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Medlemsmøtet finner sted på Henrik & Kompani, tirsdag 13. november kl. 18.00 med påfølgende middag.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved styreleder Geir Hønneland. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45 Forfattermøte med Simen Tveitereid, aktuell med boken Et fritt liv. Om å ønske seg noe annet i verdens rikeste land (Cappelen Damm). Samtalestyrer: Bjørn Rudborg.

Simen Tveitereid (f. 1971) er skribent, forfatter og medredaktør i nettmagasinet «Harvest – Mennesket & Naturen» og bor på et småbruk med samboer, to barn, 16 sauer og 12 høner. Tveitereid flyttet til småbruket der han har tilbragt alle ferier. Han ville ha mer tid med familien, få med seg heggens blomstring om våren og ta en fisketur en klar høstmorgen. Han ville gjøre mer kroppsarbeid ute, ikke sitte foran en skjerm hele dagen. Men et slikt liv er et brudd med normen i vårt samfunn.

I Norge er velstanden tredoblet siden 1970-tallet. Likevel vil vi ha økt lønn hvert år, og vi jobber stadig like hardt. Og nesten alle politikere sier at nordmenn i fremtiden må jobbe mer om vi skal redde velferdsstaten. Dermed skal vi også tjene mer penger og forbruke mer. Er dette i tråd med de verdiene vi setter høyest i livet?

Kl. 19.30 Middag. Treretters middag med vin til og kaffe avec.

Bruchetta med Skagenrøre
Allergener: Hvetemel (kan gjøres glutenfri), melk, skalldyr, egg.

Hvit fisk fra dagens fangst med purresaus.
Romanesco & gulrøtter. Små nypoteter. Rødbetesalt.
Allergener: Fisk, melk, hvetemel
ELLER
Helstekt indrefilet av okse med Peppersaus.
Brokkoli, grønn salat og Ovnsstekte poteter til.
Allergener: Melk

Pavlova med Pasjonsfruktkrem. Salt karamell.
Friske frukter & bær.
Allergener: Egg, melk.

Meld fra om du er allergiker og om hvorvidt du ønsker kjøtt eller fisk, ved påmelding.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.