Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
28.

Medlemsmøte i Stavanger

Årets medlemsmøte for NFFOs medlemmer i Rogaland finner sted onsdag 28. november.

Stavanger
Foto: Odd Inge Worsøe

Påmeldingsfristen har nå utløpt. Ta kontakt med regionkontakt Ane Sjøbu på e-post ane.sjoebu@tekstsmia.no eller tlf. 997 14 103 om du har praktiske spørsmål, eller om du må melde forfall.

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør Bjørn Arild Ersland fortelle om sin siste bok Fanget i Tyrkia, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!
Medlemsmøtet finner sted på KÅKÅ, onsdag 28. november kl. 18.00 med påfølgende middag.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra, er gebyret kr. 500.

Program

Kl. 18.00 Velkommen
Kl. 18.05 Nytt fra NFFO ved nestleder i styret Inger Sverreson Holmes. Valg av regionkontakter.
Kl. 18.45 Bjørn Arild Ersland forteller om arbeidet med boka Fanget i Tyrkia, som kom ut på Hertervig forlag nå i høst:
Sommeren 2006 dro David Selim Dundar på ferie med sine fosterforeldre til Tyrkia. Under oppholdet ble han og broren forsøkt kidnappet av sine biologiske foreldre. Stavanger kommune satte i gang en omfattende redningsaksjon, og de to barna ble smuglet hjem til Norge. TV og aviser fulgte den såkalte Tyrkia-saken. Fanget i Tyrkia er blitt fortellingen om en gutt som opplever at alt rundt ham svikter, og i dette kaoset forsøker han å finne ut hvordan man håndterer livet.
På medlemsmøtet vil Ersland fortelle om hvordan han har jobbet med prosjektet, og de valgene han har tatt da han ga stemme til hovedpersonen.
Bjørn Arild Ersland har skrevet en rekke bøker i alle sjangre. Han skriver både for barn og voksne. Bøkene hans blir stadig prisnominert, blant annet er han fire ganger blitt nominert til Brageprisen.
Kl. 19.30 Taffel med tapas

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, meld fra om dette ved påmelding.
Velkommen skal du være! – med vennlig hilsen alle oss i NFFO.

Bjørn arild ersland
Bjørn Arild Ersland. Foto: Tommy Ellingsen

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.