Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
14.

Medlemsmøte i Stavanger

Årets medlemsmøte for NFFOs medlemmer i Rogaland finner sted 14. november på Victoria Hotel i Stavanger. h4.

Collagestavanger

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av migrasjonsforsker Gunhild Odden, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger! Generalsekretær Arne Vestbø kommer for å orientere om foreningens arbeid det siste året.

Medlemsmøtet finner sted på Victoria Hotel i 2. etasje torsdag 14. november kl. 18.00 med påfølgende middag.

Meld deg på innen 7. november. Informasjon om påmelding kommer om kort tid.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra, er gebyret kr. 500.

Ta kontakt med regionkontakt Ane Sjøbu på ane.sjoebu@tekstsmia.no eller mobil 997 14 103 om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved generalsekretær Arne Vestbø. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45 Gunhild Odden forteller om boka Internasjonal migrasjon, som kom ut på Fagbokforlaget i fjor, med stipendstøtte fra NFFO.
Boka er rettet mot studenter og andre som vil lære mer om migrasjonsfeltet, og utforsker temaområder som familie, kjønn, utdanning, sosial mobilitet, helse og utvikling.
Odden vil snakke om arbeidet med boka, og om myter og fakta på sitt fagområde. Odden er forsker I og leder ved Senter for interkulturell kommunikasjon på VID Vitenskapelige høgskole i Stavanger.

Kl. 19.30 Aperitiff, treretters middag med god drikke, avrundet med kaffe avec.

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, meld fra om dette ved påmelding.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.