Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
14.

Medlemsmøte i Stavanger

Velkommen til medlemsmøte i Stavanger! Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av migrasjonsforsker Gunhild Odden, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger! Generalsekretær Arne Vestbø kommer for å orientere om foreningens arbeid det siste året.

Collagestavanger

Påmeldingsfristen er nå utløpt. Ta kontakt med regionkontakt Ane Sjøbu på ane.sjoebu@tekstsmia.no eller mobil 997 14 103 om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall.

Medlemsmøtet finner sted på Victoria Hotel i 2. etasje torsdag 14. november kl. 18.00 med påfølgende middag.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved generalsekretær Arne Vestbø. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45 Gunhild Odden forteller om boka Internasjonal migrasjon, som kom ut på Fagbokforlaget i fjor, med stipendstøtte fra NFFO.
Boka er rettet mot studenter og andre som vil lære mer om migrasjonsfeltet, og utforsker temaområder som familie, kjønn, utdanning, sosial mobilitet, helse og utvikling.
Odden vil snakke om arbeidet med boka, og om myter og fakta på sitt fagområde. Odden er forsker I og leder ved Senter for interkulturell kommunikasjon på VID Vitenskapelige høgskole i Stavanger.

Kl. 19.30 Aperitiff, treretters middag med god drikke, avrundet med kaffe avec.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.