Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
9.

Medlemsmøte i Tromsø

Årets medlemsmøte for NFFOs medlemmer i Troms og Finnmark finner sted 9. november på Hotell Radisson Blu, Sjøgata 7, i 3. etg. i møterom 315.

Osopolar

Påmeldingsfristen har nå utløpt. Ta kontakt med regionkontakt Lene Westerås, westeraas@gmail.com / 97570963 om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall.

Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500.

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av styreleder Geir Hønneland og forfatter Gerd Bjørhovde, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Medlemsmøtet finner sted på hotell Radisson Blu, fredag 9. november kl. 18.00 med påfølgende middag.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved styreleder Geir Hønneland. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.30 Foredrag ved forfatter Gerd Bjørhovde: «I skvis mellom faglighet og folkelighet»
Gerd Bjørhovdes bok Å Canada – en reise i litteratur, kultur og natur (Orkana 2018) kan beskrives som en «annerledes» reisebok. Den kan også kalles en introduksjonsbok til Canadas historie, geografi, næringsveier og politiske system. Men først og fremst er dette en fagbok med et tyngdepunkt i kanadisk litteratur og kultur, som er et av Bjørhovdes spesialområder. I foredraget vil hun fokusere på utfordringene knyttet til å balansere mellom faglig fordypning og forsøk på folkelig appell.

Gerd Bjørhovde er dr.philos. og professor emerita i engelsk litteraturvitenskap ved UiT Norges arktiske universitet.

Kl. 19.15 Middag med vin til.

Meny: Sesambakt ørret med kremet ingefærsaus, wokede grønnsaker og ris. Til dessert får vi vaniljefromage med bærsaus. Til slutt kaffe avec.

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, meld fra om dette ved påmelding.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.