Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
26.

Medlemsmøte i Trondheim

Velkommen til medlemsmøte i Trondheim!

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av Anne Gjelsvik, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Trondheim

Påmeldingsfristen er nå utløpt.

Ta kontakt med regionkontakt Arve Hjelseth (arve.hjelseth@ntnu.no, tlf. 97603162) om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall.

Medlemsmøtet finner sted på Mediateket på Rockheim, 5, etasje (samme etasje som restauranten), 26. november kl. 18.00 med påfølgende middag på restaurant Rockheim Panorama.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500.

Program

Kl. 18.00: Aperitiff. Velkommen og nytt fra NFFO ved generalsekretær Arne Vestbø. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45: Anne Gjelsvik er professor i filmvitenskap ved NTNU. Hun leder forskningsprosjektet Face of Terror, og skriver om framstillingen av terrorisme og klimaendringer i film og litteratur. Denne kvelden vil hun med utgangspunkt i pågående forskning holde foredraget Mitt vindu mot verden. Med utgangspunkt i to nyere nordiske filmer vil hun snakke om meningen med filmforskning og hvorfor filmmediet er hennes favorittvindu mot verden.

Kl. 19.30: Tre-retters middag med vin.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.