november
1.

Medlemsmøte på Lillehammer

Velkommen til årets medlemsmøte i NFFO på Lillehammer, som varmer opp med en innflyttingsfest for Norsk litteraturfestivals nye lokale!

Påmeldingsfristen har dessverre utløpt.

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør foredrag ved Geir Hønneland og spennende samtale med Morten Strøksnes, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Medlemsmøtet finner sted på Hvelvet (Gullsalen), torsdag, den 1. november kl. 18.00 med påfølgende middag.

Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling. Gi beskjed så tidlig som mulig hvis du blir forhindret fra å komme. Unnlater du å melde fra er gebyret kr. 500.

Ta kontakt med regionkontakt Yvonne Fritze, yvonne.fritze@inn.no / 992 70 952, om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall etter at påmeldingsfristen er gått ut.

I forkant av medlemsmøtet er alle NFFO-medlemmer invitert av kultursjefen i Lillehammer kommune, Olav Brostrup Müller, til innflytningsfest 1. november kl. 17 i nye lokaler i Wiesegate 2, inngang på baksiden fra parkeringsplassen mot Scandic Victoria og Rema 1000. Servering: drikke og fingermat.
Klikk her for å melde deg på innflytningsfesten

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved styreleder Geir Hønneland. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45 Morten Strøksnes i samtale med Olav Brostrup Müller: «Havet og jeg. Den personlige fortelleren i sakprosa».

Morten Strøksnes er idéhistoriker, journalist og forfatter. Havboka – eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider (2015) vant Brageprisen i klassen for sakprosa og fikk Kritikerprisen for beste sakprosabok. Boken er solgt til 25 land. I samtalen vil forfatteren snakke om den litterære reportasjestilen, hvor han veksler mellom reportasje, essays og diskusjoner av havet i et mytologisk og historisk perspektiv.
Olav Brostrup Müller er utdannet journalist og kultursjef i Lillehammer kommune.

Kl. 19.30 Middag. Det blir servert en treretters middag med vin til.
Gresskarsuppe
med chili, ingefær og kokos
5
*
Ytrefilet av storfe
med syltet løk, aspargesbønner, broccoli og kremet soppsaus
5, 10, 12
*

Eple clafoutis
med vaniljeis
1, 3, 10
*

Allergener:
1 gluten, 1a hvete, 2 skalldyr, 3 egg, 4 fisk, 5 selleri, 6 sennep, 7 sesamfrø, 8 peanøtter, 9 soya,
10 melk, 11 nøtter, 11a spor av mandel- hassel- val- kasju- pekan- pistasie- para og macadamianøtter, 12 svoveldioksid og sulfitter, 13 lupin, 14 bløtdyr.

Er du allergiker eller ønsker vegetarmat, meld fra om dette ved påmelding.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.