Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
8.

Medlemsmøte på Hamar

Årets medlemsmøte for NFFOs medlemmer i Hedmark og Oppland finner sted fredag 8. november på Disen Kulturveksttun, Hamar. Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av Gudmund Moren, og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!

Collagehamar

Påmeldingsfristen er nå utløpt. Ta kontakt med regionkontakt Widar Aspeli – widar@widaraspeli.no mobil: 90156653 om du har praktiske spørsmål eller om du må melde forfall.

Medlemsmøtet finner sted i Disenstua på Disen Kulturveksttun, Just Brochs gate 13 2321 Hamar fredag 8. november kl. 18.30 med påfølgende middag.

Program

Kl. 18.30: Velkommen og nytt fra NFFO ved generalsekretær Arne Vestbø. Valg av regionkontakter.

Kl. 18.45: Om å tape krigen: Gudmund Moren presenterer og forteller om arbeidet med boka OKKUPANTER. Historien om Trudel og Georg Bauer (Press). Et unikt brevmateriale har gjort det mulig å fortelle historien om to ganske vanlige okkupanter.

Kl. 19.30: Middag er koldtbord med kjøtt og fisk, levert av Knutstad & Holen. Det serveres vin og kaffe avec.

Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.