Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

april
26.

Tysk-norsk litteraturfestival i april

Fra 26. til 28. april 2019 blir det arrangert en hyllest til den tyskspråklige litteraturen, en tysk-norsk litteraturfestival, på Litteraturhuset i Oslo.

Banner med oslo

Aldri før har det blitt invitert så mange tyskspråklige forfattere til ett og samme arrangement på norsk jord. Festivalen arrangeres av Den norsk-tyske Willy Brandt-stiftelsen, Goethe-Institut Norwegen, Norsk Oversetterforening, Frankfurter Buchmesse og Norsk faglitterær forfatter-og oversetterforening – i nært samarbeid med Helge Rønning og Erik Fosnes Hansen.
Du oppfordres herved til å sette av dagene i kalenderen og er velkommen til foredrag, debatter, samtaler, musikk, bøker, mat og drikke om og fra Tyskland, Sveits og Østerrike.
Alle arrangementer vil være gratis og foregå på norsk, tysk og engelsk. Foruten av arrangørene selv festivalen sponset av Bergesenstiftelsen, Kulturrådet, Fritt Ord, Bokåret 2019 og NORLA.
Program blir annonsert senere, men hold av datoene!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.