Les NFFOs reisemagasin fra Finnmark og Troms på nett

NFFO har nesten 5000 medlemmer over hele Norge. Møt noen av dem i det andre av våre reisemagasin “Bulletin – på veien”. Denne gangen kan du møte forfattere og oversettere fra Finnmark og Troms.
Les hele magasinet her!

20220830 nffo finnmark 111012 asta balto hr (1)2
I vårt reisemagasin fra Finnmark og Troms kan du blant annet møte Asta Mitkijá Balto i Guovdageaidnu/Karasjok.

Etter at Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening ble stiftet i 1978, fikk vi rask tilslutning av medlemmer fra hele Norge. Faglitterære forfattere og oversettere som representerer en enorm, faglig spennvidde.
NFFOs kommunikasjonsrådgiver Sverre Gunnar Haga og fotograf Ilja C. Hendel skal de neste årene reise gjennom NFFO ni medlemsdistrikt – som i stor grad følger dagens fylkesstruktur.
I 2022 besøkte de medlemmer i Innlandet og Agder.
Klikk her for å lese magasinet derfra

I dette nummeret møter du Bård Wormdal i Vadsø, Ingjerd Tjelle på Ekkerøy, Steinar Pedersen i Tana, Asta Mitkijá Balto i Guovdageaidnu/Karasjok, Arvid Pettersen i Tana, Rune Blix Hagen og Asbjørn Jaklin i Tromsø, Mariann Mathisen på Kvaløya og Lill-Karin Elvestad i Malangen.

Ønsker du et fysisk eksemplar av magasinet?
Send mail til sverre@nffo.no

Klikk på lenken under for å lese den digitale versjonen. God tur!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.